Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatwerk oplossingen

Ieder mens is uniek. Zo is ook geen organisatie gelijk aan een andere. U wilt daarom geen dertien-in-een-dozijn-website, maar een site met een eigen gezicht die uw bezoekers biedt wat ze zoeken. Met diverse vormen van maatwerk zorgen wij ervoor dat uw website precies aansluit bij uw wensen

Anders dan standaard

Bij Cinnamon werken we met twee CMS’en: Drupal en WordPress. Beide systemen bieden veel standaardmodules, bijvoorbeeld voor een weblog, agenda of nieuws. Dat is fijn, maar u wilt het waarschijnlijk nét iets anders. Uw website is tenslotte uw persoonlijke visitekaart. Soms passen we een standaardmodule aan, maar vaker bouwen we zelf een of meerdere modules speciaal voor uw website. Daarmee voorkomt u de ‘ballast’ die een standaardmodule achter de schermen oplevert: codes die u niet gebruikt, maar die u wel moet onderhouden, alleen al vanwege de veiligheid.
 

Koppeling met CRM-pakket

Wij kunnen uw website koppelen met interne of externe CRM-pakketten. Dat is altijd een kwestie van maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld koppelingen bouwen met een webshop of met systemen voor registratie, reservering of betaling. Ook een koppeling met Twitter is mogelijk. De bezoeker van uw site kan dan binnen uw website gebruik maken van andere systemen. Met een zogeheten Application Programming Interface (API) zorgen wij voor perfecte communicatie tussen de systemen.

Informatie filteren

Als u een grote hoeveelheid informatie op uw website hebt, wilt u dat bezoekers die goed kunnen filteren. Wij kunnen daarvoor diverse toepassingen bouwen, van een wereldkaart – gekoppeld aan Google Maps – tot en met een slim systeem om informatie op uw site te labelen.

Zoekfunctie op maat

Met de zoekfunctie komen de bezoekers van uw website snel bij de juiste informatie. Zeker bij grote websites, met veel informatie, vraagt dat een doordacht zoeksysteem. Wij kunnen voor u een zoekfunctie op maat bouwen, waarbij u de zoekresultaten kunt beïnvloeden. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de meest recente of de meest bezochte informatie bovenaan komt in de zoekresultaten. Ook kunnen we binnen de zoekresultaten een filterfunctie inbouwen.

Hebt u een vraag over een specifiek maatwerkonderdeel op uw website?

Vraag hier vrijblijvend een advies aan
Maatwerk advies
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Geachte heer, mevrouw.

 

Bedankt voor uw belangstelling voor het uitvoeren van een audit.
Uiterlijk na 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie met eventuele aanvullende vragen of opmerkingen.
Na 5 werkdagen ontvangt u de uitkomsten van de audit in uw mailbox.

 

Indien u tussentijds vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter Dekker
p.dekker@cinnamon.nl
06-46024768