Overslaan en naar de inhoud gaan

Webdesign

Kleren maken de man. Dat geldt ook voor uw website: pas in een mooie ‘jas’ komt uw site echt tot z’n recht. Daarom besteden we veel aandacht aan de look and feel van uw website.

Uw huisstijl is uitgangspunt

De ontwerpfase van uw website kan beginnen als we samen de informatie-architectuur hebben vastgesteld. We weten dan wat waar komt op uw site en hoe de site er schematisch ongeveer komt uit te zien. Nu is het tijd om alle informatie aantrekkelijk te verpakken. Uiteraard is uw huisstijl met bijbehorende kleur(en) het uitgangspunt voor ons ontwerp.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Bij het maken van een ontwerp gaan we niet over één nacht ijs. Natuurlijk houden we rekening met de uitgangspunten voor een toegankelijke website. We zorgen bijvoorbeeld voor genoeg kleurcontrast. Daarnaast gebruiken wij een eye tracking tool: een geautomatiseerd systeem op basis van een algoritme, dat laat zien hoe de ogen van de gebruiker over de site bewegen. Zo zorgen we ervoor dat het ontwerp de informatie versterkt en de bezoeker naar de juiste plek leidt. Dat verhoogt de gebruikersvriendelijkheid van uw site.

Responsive: het werkt op alle apparaten

Of uw bezoekers nu een telefoon, tablet of vaste computer gebruiken, ze moeten altijd de informatie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Daarom maken wij uw site responsive: de site voegt zich naar de afmetingen van het apparaat van de gebruiker.

Live aanpassingen

Wij presenteren ons ontwerp in een live sessie bij uw organisatie – of desgewenst bij ons op kantoor. Als u vragen hebt of veranderingen overweegt, passen wij ter plekke het ontwerp aan en kunt u het alternatief overwegen. Zo komen we samen, snel en gefundeerd, tot een definitief ontwerp.

Hebt u het gevoel dat het ontwerp van uw website verbeterd kan worden?

Vraag hier vrijblijvend een advies aan
Webdesign advies
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Geachte heer, mevrouw.

 

Bedankt voor uw belangstelling voor het uitvoeren van een audit.
Uiterlijk na 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie met eventuele aanvullende vragen of opmerkingen.
Na 5 werkdagen ontvangt u de uitkomsten van de audit in uw mailbox.

 

Indien u tussentijds vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter Dekker
p.dekker@cinnamon.nl
06-46024768