Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Dekker

Commercieel Directeur

Een eigen bedrijf – dat is precies wat ik jarenlang beslist níet wilde. Ik kom uit een drukkersfamilie en zag hoe druk mijn vader het had. Maar ja: when you see a chance, take it.

De kans deed zich voor om samen met anderen ons mooie bedrijf Cinnamon Interactive over te nemen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat er nu een team staat dat past bij hoe ik in het leven wil staan: positief, betrouwbaar en inclusief.

“Niet veel ict-bedrijven hebben 25 jaar ervaring. Cinnamon is een steady en betrouwbaar bedrijf met veel klanten die al jarenlang bij ons zijn. Daar ben ik trots op. In 2010 kwam ik bij Cinnamon; sinds 2014 ben als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ik zorg ervoor dat medewerkers weten wat prioriteit heeft en dat klanten zo snel mogelijk worden geholpen.

Buiten mijn werk ben ik heel graag actief voor de Leeuwarder voetbalclub CVV Blauw Wit ‘34, waar ik al sinds m’n vijfde voetbal. Blauw Wit is veel meer dan voetbal: de club ondersteunt ook zeven maatschappelijke projecten.
De stichting Stars in their Eyes, die townships in Zuid-Afrika ondersteunt, is een daarvan. Ik zit in het bestuur, omdat ik het belangrijk vind mensen te ondersteunen die het moeilijk hebben in de samenleving. Voor veel Blauw Witters is dat normaal. Dat is precies waarom ik me zo thuis voel bij die club. 

 

Goed leidinggeven, zodat mensen plezierig en effectief kunnen werken en daarnaast open en eerlijk communiceren met klanten – dat zijn mijn speerpunten bij Cinnamon. Ik vind het heerlijk dat we klanten kunnen helpen met onze dienstverlening. En het is ontzettend leuk om bij te blijven in de ict-wereld, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Dat zijn onderwerpen die ergens over gáán. Wij zoeken geen klanten die ‘even een ontwerpje’ willen, maar mensen die vanaf het eerste begin samen met ons aan iets moois willen bouwen.”