Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aandeelhouder verhuist naar ons pand

UX- en website-optimalisatie specialist Marco Kramer is mede-aandeelhouder geworden van Cinnamon Interactive. Reeds 2 jaar werkt Marco, via zijn bedrijf Imaga, intensief samen voor de klanten van Cinnamon. Dit heeft als gevolg dat we bij Cinnamon de behoeften van de eindgebruiker Ă©cht centraal weten te stellen bij elk digitaal project dat we starten. Daarnaast leren we van de eindgebruikers van websites en apps, doordat we ook na de realisatie weten wat er op de website gebeurd. Klanten van Cinnamon krijgen inzicht in wat werkt en wat beter kan. Het gedrag en de wensen van de eindgebruikers wordt zo tastbaar. een echte 'Data Driven' aanpak. 



Veel van onze klanten willen graag echt zien wat er gebeurd om op basis van die data strategische keuzes te maken. Middels webstatistieken, video-analyses, surveys en interviews, gebruikersdagen en 'conversieformules’ transformeren we zo websites naar steeds beter presterende versies. 



Een mooi vervolg hierop was de sterkere verbinding met ons bedrijf. Vanaf 1 maart heeft Marco met zijn bedrijf intrek genomen in ons pand. Hierdoor zijn we in staat om nog sneller te communiceren en te reageren op klantwensen.