Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe hostingomgeving

De huidige server infrastructuur is ruim 4 jaar geleden bedacht. De servers zijn inmiddels al weer 3 jaar oud en moeten vervangen worden. In de huidige infrastructuur worden alle websites op 2 servers gehost die elkaar synchroniseren. Ondanks dat dit afgescheiden gedeelten (partjes) zijn op de server, kunnen wijzigingen, bugs, loads etc. van invloed op alle websites. Wij gaan de hosting verder professionaliseren. Tevens willen we flexibeler kunnen acteren.

Cinnamon heeft inmiddels een een compleet nieuwe infrastructuur ingericht. Binnen deze nieuwe structuur hebben wij de mogelijkheid om websites te hosten op een Virtuele Private Server (VPS). Deze infrastructuur biedt een aantal voordelen:

  • snelle allocatie van bugs
  • flexibiliteit in opschaling van geheugen en software
  • verhoogde security instellingen

We zullen overschakelen naar een nieuwe hostingpartner (https://underdark.nl/). Deze partner heeft naast uitgebreide ervaringen met diverse hostingoplossingen nog andere kwaliteiten. Zij hebben ook dochterbedrijven die maatwerksoftware bouwen, waardoor ze in staat zijn om ons te adviseren bij specifieke oplossingen voor onze klanten. Tevens zijn zij zeer actief om websites zo veilig mogelijk te maken. Tenslotte verwachten we ook dat we jullie als klant pro-actiever kunnen informeren in het geval er storingen op gaan treden.