Overslaan en naar de inhoud gaan

In progress: Project Schuldhulpverlening => koppeling CMS en een app

In nauwe samenwerking met onze bestaande opdrachtgever Schouders Eronder, zijn we momenteel bezig met de een schitterend project. Dit project heeft als doel om kennis binnen het vakgebied Schuldhulpverlening eenvoudig te presenteren en deelbaar te maken.



Als start van dit project heeft er een klantfocussessie plaatsgevonden. Opvolgend is er een merksessie gehouden. Daarnaast zijn er vanaf september ook 4 gebruikersdagen geweest. Tijdens deze dagen zijn een geselecteerd aantal gebruikers zeer actief betrokken bij dit project. Samen met de gebruikers is het concept doorgenomen, zijn de ontwerpen beoordeeld, zijn de wireframes doorgenomen, is content beoordeeld en is de testomgeving getoetst. Kortom, een prachtig voorbeeld hoe gebruikers een centrale rol moeten krijgen bij de ontwikkeling van een website en merk.



De infrastructuur van Drupal 8 biedt uitstekende mogelijkheden om content vanuit het CMS zowel via een website als een app te ontsluiten. Momenteel zijn we ook bezig om voor dit project een app te ontwikkelen.



Tijdens het onlangs gehouden Kennisfestival zijn de eerste resultaten reeds gepresenteerd aan professionals uit dit vakgebied. De reacties zijn veelbelovend, wat de projectgroep nog verder stimuleert om de lancering in 2019 tot een groot succes te maken!