Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar houden we ons de komende tijd nog meer mee bezig en zijn we mee bezig geweest?

Cinnamon Interactive blijft zich continue ontwikkelen. Voor de komende periode houden we ons bezig met de volgende projecten:



Recreatieconcept: het bestaande concept www.cinsites.nl krijgt een upgrade specifiek voor de toeristische branche. Meertaligheid en het eenvoudig boeken van een accommodatie zit standaard in dit gloednieuwe websiteconcept. Uiteraard is dit concept responsive gebouwd. Meer informatie hierover is te vinden op de promotiesite.



Aanmelden voor evenementen: voor http://www.samenvoordeklant.nl/ hebben we het aanmelden voor evenementen geïntegreerd binnen de bestaande Drupalomgeving.



Culturele hoofdstad 2018: Leeuwarden en Friesland zijn in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Samen met onze klant Keunstwurk hebben we een website ontwikkeld waar projecten, in het kader van CH2018, getoond kunnen worden. Ook kan er interactie plaatsvinden, zit er een Kennisbank in en kunnen complete projectplannen opgemaakt worden. Over dit boeiende programma kunt u meer informatie vinden op de website van Stipe.