Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Wij zijn Cinnamon Interactive. Cinnamon is kaneel in het Engels, en staat voor een relatief kleine toevoeging welke een grote invloed heeft op de smaak. Als klant heb je van ons misschien maar een ‘snufje’ nodig om jouw eigen gerecht een krachtige smaak te geven. Onze diensten zorgen ervoor dat jouw werk of jouw organisatie goed over het voetlicht komt. Laten we kennismaken!

Ontwerpen, bouwen en beheren van websites zit in ons bloed. Jouw wensen zijn voor ons leidend, want jij weet als geen ander wat jouw klanten of stakeholders op de site zoeken. Bij ons werk houd jij de regie, óók als je (nieuwe) site eenmaal in de lucht is. Daarom ontwikkelen we graag een content management systeem (CMS) waar jij ook mee kunt werken. 

Wij zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, veiligheid en maatwerkoplossingen. Hier vind je al onze specialiteiten op een rij. We werken onder meer voor organisaties in het sociale domein, de erfgoedsector, (semi-)overheden, MKB en non-profitorganisaties. Met vrijwel alle klanten hebben we reeds  jarenlange relaties. Op verschillende sectoren pagina's lees je hoe klanten onze dienstverlening én samenwerking ervaren.

Historie

Zelf hebben we overigens ook oude papieren, zeker voor een ict-bedrijf. Cinnamon Interactive is opgericht in 1998. Sindsdien hebben we onszelf flink doorontwikkeld. Onze vestiging aan het Zuiderplein 15 in Leeuwarden is de vierde, na onze eerder vestigingen aan de Tweebaksmarkt, het Zaailand en de Leeuwerikstraat. 

Wil je onze historie in een tijdlijn bekijken?

Ons bedrijf heeft zeven medewerkers. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn. Het maakt dus niet uit wie je aan de lijn krijgt; we kunnen je altijd verder helpen. Die korte lijntjes is precies wat onze klanten waarderen. Daarnaast zijn ze blij met de kwaliteit van en de passie voor ons werk. Wij zorgen ervoor dat we bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op ict-gebied. Zo kunnen we jou state of the art-oplossingen bieden, bijvoorbeeld voor een toegankelijke of goed beveiligde site waar gebruikers blij van worden.