Overslaan en naar de inhoud gaan

Hesselmans en Van Willegen uitvaartbenodigdheden

Hesselmans en Van Willegen is een groothandel in uitvaartartikelen.

Naar de website

Op de site staan voorbeelden van specifieke projecten, bijvoorbeeld de inrichting van een aula. Daarbij worden de bijbehorende producten getoond, met een link naar de webshop. 

Koppeling website en webshop

Voor Hesselmans en Van Willegen maakten wij een combinatie van website en webshop. Dit waren voorheen twee aparte websites. De webshop, waarin zo’n 1000 producten te vinden zijn, heeft een megamenu voor productcategorieën. 

De webshop heeft bovendien een koppeling met het Exact CRM-systeem van Hesselmans. Een bestelling via de site komt daardoor direct terecht in het eigen bestelsysteem. Iedere aankoop zorgt bovendien voor aanpassing in het systeem van voorraadbeheer. 

Uitgebreid zoeken

Voor de bezoeker is het eenvoudig en snel om bij de gewenste pagina te komen. Dit kan allereerst door de autocomplete in het zoekvenster, waarbij al direkt een vijftal zoekresultaten getoond worden. 

Daarnaast biedt de overzichtspagina van het zoeken de mogelijkheid om snel te filteren op type  en categorie. Hierdoor kan de bezoeker trechteren in de 1500 pagina's en produkten die op de website staan. Ook het aantal zoekresultaten binnen een type of categorie wordt direkt getoond.