Overslaan en naar de inhoud gaan

E-commerce

Hebt u op of naast uw website een webshop? Dan wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk bezoekers daar gebruik van maken. Goede communicatie tussen verschillende systemen is daarvoor essentieel. En dat is precies waar Cinnamon voor kan zorgen.

Alles draait om conversie

U wilt dat uw klanten in actie komen op uw website, bijvoorbeeld door iets te kopen of informatie op te vragen. In vaktaal: u wilt zoveel mogelijk conversie. Samen met u bouwen we aan een website die dat voor uw klanten zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maakt. En dat niet alleen: met slimme koppelingen en meetmethodes zorgen wat dat u zo weinig mogelijk moeite hoeft te doen voor een zo groot mogelijk resultaat.

Koppeling met CRM-systeem

Als klanten producten bij u kopen of informatie opvragen, hebt u baat bij een gestroomlijnd proces. Denk aan: klantgegevens die automatisch in uw factureringssysteem komen of voorraadbeheer dat automatisch wordt bijgewerkt na een verkoop. Een slimme koppeling van uw website en/of webshop met uw CRM-systeem voorkomt veel extra werk – en daarmee het risico op fouten. Voor ons geen hogere wiskunde: met een zogeheten Application Programming Interface (API) zorgen wij voor perfecte communicatie tussen systemen. Intern, maar desgewenst ook extern. Dat is altijd maatwerk, want ieder bedrijf is anders.

Conversie meten en optimaliseren

Om optimaal te profiteren van uw webshop, is het goed die te integreren in uw website. U kunt dan bijvoorbeeld bij informatieve teksten een gerelateerd product tonen. In het webshop-gedeelte kunnen wij voor u een megamenu bouwen: een handig overzicht van de hoofdcategorieën van uw producten. Wij zorgen er bovendien voor dat u de acties van uw klanten goed kunt meten: wat bekijken ze, wat kopen ze, doen ze dat vanaf hun telefoon, een tablet of een vaste computer? Met dit soort informatie kunt u zich nog beter richten op de wensen van uw klanten.

Voor welke webshops zijn wij een online partner?