Team Cinnamon

Peter Dekker

Commercieel Directeur

Peter Dekker - Directeur Cinnamon Interactive bv Leeuwarden

Peter is de eerste contactpersoon binnen ons bedrijf. Hij is altijd op zoek naar een oplossing voor vragen van klanten. Met zijn 9 jaren dienstverband is hij inmiddels een ervaren aanspreekpunt voor klanten.

Peter is een echte Liwwadder (“weest wel” of "must even lustere juh") met een indrukwekkende commerciële staat van dienst.

Als zoon van een drukker (Dekker Creatieve media & druk) is het ondernemen hem met de paplepel ingegeven. Buiten zijn kinderen en de familie om, is voetbal een belangrijk onderdeel in zijn leven. Hij voetbalt iedere zaterdag met veel plezier in de kelderklasse van het amateurvoetbal. Naast spelend lid bij  de voetbalvereniging C.V.V. Blauw Wit ‘34, is hij zeer actief  binnnen de sponsorcommissie en met maatschappelijke projecten. Tevens is hij zowel zakelijk als privé maatschappelijk nauw betrokken bij diverse stichtingen zoals: Friends of StarsAwas Kaki, Equipe Amis 058 en Rijk voor Arm.

Marjolein Suurendonk

Management Assistent

Marjolein Suurendonk - Management Assistent Cinnamon Interactive

Mix van projectmanagement, financiële administratie, office management en klantbegeleiding. Door haar jarenlange ervaring binnen Cinnamon heeft zij veel kennis op vele vlakken. Hier plukken wij bij Cinnamon dagelijks de vruchten van! 

Marjolein werkt dagelijks zeer nauw samen met Peter. Ook zij is geboren en getogen in Liwwadden, waardoor dit mooie dialect regelmatig te horen is. Naast het werk beoefent Marjolein samen met haar dochter de Koreaanse verdedigingskunst Tang Soo Do (Koreaans Karate). Samen trainen zij 2 keer in de week en hopen, ook samen, ooit de zwarte band te behalen. Daarnaast houdt Marjolein van gezelligheid met lekker eten en een klein drankje met familie en vrienden.

Ramon Helmus

Webdesigner / Front-end Developer

Ramon Helmus - Webdesigner Cinnamon Interactive

Als designer houdt Ramon zich bezig met het vormgeven van websites. Het andere aspect van zijn functie betreft front-end development, waarbij hij verantwoordelijk is voor het omzetten van een ontwerp in een een technisch goed werkend geheel. Technische kennis is dan ook zeker van belang in zijn vakgebied. Naast deze technische aspecten houdt Ramon zich ook bezig met usability (gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid. Met de huidige diversiteit in browsers en mobiele apparaten kunt u zich wel voorstellen dat dit per ontwerp veel aandacht vraagt.

Ramon woont nog net in het Friese landschap, vlakbij de prachtige omgeving van Appelscha. Samen met zijn gezin is hij hier dan ook regelmatig te vinden. Dus mocht u het nuttige én het aangename willen verenigen, dan kunt u ook in deze contreien met hem afspreken.

Sander Edwards van Muijen

Programmeur

Sander is binnen het Cinnamonteam de rustige factor. Hierdoor weet hij wensen van klanten goed en via diverse kanten te beoordelen. Na omzwervingen in den lande heeft hij zijn plek én grote liefde in de binnenstad van Leeuwarden gevonden.

Naast het werkende leven interesseert Sander zich voor zaken die met techniek te maken hebben. Zo heeft hij een eigen drone waar hij graag mee aan het experimenteren is.

Marco Kramer

Conversie specialist

Marco Kramer - Conversie specialist voor Cinnamon Interactive

Marco redeneert altijd vanuit de gebruiker/bezoeker van de website. Marco verzorgt gebruikersonderzoeken van websites, waar klantcontact belangrijk is. Reeds diverse klanten hebben via de klantfocus sessies ervaren hoe de conversie van diverse doelen enorm verbeterd kan worden. Het mooie hiervan is dat dit vaak door hele simpele acties realiseerbaar is! Tevens analyseert Marco webstatistieken vanuit Piwik of Google Analytics. Een vervolgvraag is vaak om een overzichtelijk dashboard in te richten, zodat klanten a la minute de voortgang van hun gestelde doelen kunnen volgen.

Buiten het werk om reist Marco graag met zijn gezin naar het buitenland. Dit voor de gezelligheid én om weer inspiratie op te doen!

Arjan Renkema

App developer

Arjan brengt op basis van ideeën en ontwerpen apps technisch tot leven! Om het gewenste resultaat te bereiken denkt hij graag mee en adviseert over de in te zetten technieken, infrastructuur, beveiliging, ondersteuning van apparaten en inrichting van de app.

Naast werkzaamheden voor Cinnamon is Arjan ook mede-eigenaar van het bedrijf NoardCode.

Arjan geniet van zijn ondernemende en actieve leven, zowel zakelijk als privé.

Cinnamon Interactive

Zuiderplein 15

8911 AM  Leeuwarden

Telefoon: +31 (0)58 ‐ 216 30 54

KvK Leeuwarden: nummer 01083221