Europafietsers

Aanleiding voor deze opdracht was de wens van de Stichting om met een professionele organisatie samen te werken. Cinnamon heeft een compleet nieuw webdesign ontwikkeld, waarbij visuele aspecten een belangrijke rol speelden.

De site is “lekker ruim” opgezet, waardoor dit de rust en het overzicht ten goede komt. Cinnamon heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bedenken van de onderliggende verbanden rondom routes en landen. De uitgebreide zoekfunctie met filtermogelijkheid behoorde ook tot de wensen.

Een detailpagina van een fietsroute kan in diverse delen opgesplitst worden. Ieder deel heeft zijn eigen subdeel op de pagina. Ook kunnen routes met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast heeft de detailpagina diverse tabjes waarin leden onder andere hun ervaringen kunnen delen, routes kunnen combineren en boekjes kunnen bestellen. Uiteraard zijn er ook diverse kaartjes die getoond worden.

Voor deze opdrachtgever realiseert Cinnamon: Onderhoud & Beheer, WebdesignMaatwerkHostingInformatie-architectuur en Security.