Samen voor de klant

De Programmaraad is een samenwerkingsverband tussen: Divosa, VNG, UWV en Cedris. Het terrein van Werk en Inkomen is flink in beweging. Arbeidsmarktregio's staan voor de opgave om meer mensen aan het werk te helpen.

De organisatie heeft een enorm breed werkterrein op het gebied van werknemers en werkgevers, in relatie tot de 35 arbeidsmarktregio’s. Doordat veel content samenhangt is de informatie-architectuur voor de site cruciaal. Cinnamon heeft voor deze website diverse maatwerkoplossingen ontwikkeld, te weten: het aanmelden voor de Praktijkdagen, een tool voor het berekenen van Loonkostensubsidie, een begrippenlijst, een organisatiescan (via een enquêtetool) en het automatisch tonen van foto's bij nieuws en agenda vanuit één database.

In 2017 heeft er een restyling van het design plaats gevonden. Dit is in goede samenwerking gegaan met het grafisch vormgevers bureau Meine Steenbakkers. Tijdens een aantal intensieve sessies met de opdrachtgever, grafisch vormgever en medewerkers van Cinnamon, kwamen techniek, design, conversie, usability, webstatistieken en security aan bod. Vanuit diverse overwegingen vanuit deze disciplines zijn keuzes gemaakt voor de nieuwe vormgeving. 

Naar aanleiding van de analyse van de webstatistieken en de veranderende wensen van gebruikers, houden we regelmatig een klantfocussessie met de Programmaraad. Hierdoor zijn we in staat om vanuit gefundeerde informatie en feiten de juiste aanpassingen door te voeren.

Voor deze opdrachtgever realiseert Cinnamon: Onderhoud & Beheer, Webdesign, MaatwerkConversieHosting, Informatie-architectuur en Security.