Stichting Werelderfgoed Nederland

Cinnamon is benaderd voor deze opdracht vanwege haar ruimschootse ervaring met websites in de Culturele Erfgoedsector. De Stichting Werelderfgoed Nederland had de wens om een platformsite te laten ontwikkelen voor het Werelderfgoed in Nederland. Het Werelderfgoed moest sterk visueel gepresenteerd worden in combinatie met dynamische onderdelen als nieuws en agenda

Tevens werd verzocht om het Nederlands Werelderfgoed in een kaartje te tonen op de homepage. De website moest meertalig worden opgeleverd. Inmiddels is deze website in maar liefst 6 verschillende talen beschikbaar!

Daarnaast was er de wens om per individueel Werelderfgoed een landingspagina te creëren, waar in één overzicht de belangrijkste onderdelen getoond werden. De website is, qua rechtenstructuur, zodanig ingericht dat de webredacteuren van het desbetreffende Werelderfgoed zelf hun lokale nieuws- en agendaberichten kunnen beheren. Ook hebben we voor deze klant een op maat dashboard ingericht waarbij ze à la minute de webstatistieken kunnen bekijken.

Voor deze opdrachtgever realiseert Cinnamon: Onderhoud & Beheer, WebdesignMaatwerkConversieHostingInformatie-architectuur en Security.