Toneelschuur

De Toneelschuur is een servicegericht theater, film- en productiehuis in het hart van Haarlem. Zowel lokaal, regionaal als landelijk wil de Toneelschuur een toonaangevende organisatie zijn. 

De nieuwe identiteit voor de Toneelschuur is door het ontwerpbureau Lava ontwikkeld. In nauw overleg met Lava, de Toneelschuur en Cinnamon is de informatiestructuur van de nieuwe website bedacht. Hierbij is heel gericht, vanuit de gebruiker, gekeken naar de 3 verschillende disciplines: Film, Theater en Producties. De agenda is zeer belangrijk, als helder overzicht van het aanbod én als verkoopkanaal. Bij het ontwerp is nadrukkelijk gekeken hoe de agenda een prominente plaats kon krijgen op verschillende apparaten. Zo opent de website op smartphones direct met deze agenda. De conversie hiervan heeft geleid tot enorme groei van het aantal boekingen voor films en theatervoorstellingen via smartphones.

Ook hebben wij vanuit de agenda een technische koppeling gemaakt met het ticketingsysteem. Hierdoor kan een bezoeker snel en eenvoudig de gewenste stoel reserveren. Deze koppeling is in nauwe samenwerking met het bedrijf Gentleware doorgevoerd.

Voor deze opdrachtgever realiseert Cinnamon: Onderhoud & Beheer, Webdesign, MaatwerkConversieHosting, Informatie-architectuur en Security.